Bodrumda Yangın : Bodrum'da çıkan yangın korkuttu; toplanan meraklı ... / Bodrum'un yalıkavak mahallesi küdür mevkisindeki makilik alanda, saat 15.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Bodrumda Yangın : Bodrum'da çıkan yangın korkuttu; toplanan meraklı ... / Bodrum'un yalıkavak mahallesi küdür mevkisindeki makilik alanda, saat 15.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.. Muğla'nın bodrum ilçesinde bayraktepe olarak adlandırılan bölgede nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Bodrum'da makilik ve otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Bağla mahallesi'ndeki makilik alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi.

Bodrum'un yalıkavak mahallesi küdür mevkisindeki makilik alanda, saat 15.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Bodrum ilçesi turgutreis mahallesi yakınlarında bulunan bayraktepe'de saat 15.45 sıralarında çıkan yangın, aşırı. 4 saatte kontrol altına alınan yangında yeşil çam ağaçlarının olduğu tepe küle döndü. Bodrum'da makilik ve otluk alanda çıkan yangın havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde bayraktepe olarak adlandırılan bölgede nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Bodrum'da yangın | NTV
Bodrum'da yangın | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Muğla'nın bodrum ilçesinde, makilik ve otluk alanda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle söndürüldü. Bodrum ilçesi turgutreis mahallesi yakınlarında bulunan bayraktepe'de saat 15.45 sıralarında çıkan yangın, aşırı sıcak ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek bölgeyi sardı. Muğla'nın bodrum ilçesinde yerleşim bölgesinin yakınındaki makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Bölgeden yükselen alevleri görenler, itfaiye ve orman. Yangından çıkan yoğun duman çevre mahalleleri duman altında bıraktı. Bodrum'daki, vahşi katı atık depolama alanında metan gazı patlaması sonucu yangın çıktı. Bodrum'da makilik ve otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Muğla'nın bodrum ilçesinde bayraktepe olarak adlandırılan bölgede nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Gürece ve bağla mahallelerinde makilik alanda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Bağla mahallesi'ndeki makilik alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Muğla'nın bodrum ilçesinde bayraktepe olarak adlandırılan bölgede nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Bodrum'da, yol kenarında başlayan ve kısa sürede büyüyerek makilik ve tarım arazilerine de sıçrayıp, yakındaki sitelerin bahçelerine kadar giren alevler korkuttu. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da, trafik akışı güvenlik güçleri tarafından kontrollü olarak sağlandı. Bodrum gündem haber bodrum'da kuru dal ve otların bırakıldığı alanda yangın çıktı. Bodrum'un turgutreis mahallesi akyarlar mevkiinde otluk ve makilik alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde, pelet fabrikasının marangozhane bölümünde yangın çıktı. Bodrum yangın haber ve haberleri! Rüzgarin etki̇si̇yle büyüdü kıbrıs şehitleri caddesi. Yangından çıkan yoğun duman çevre mahalleleri duman altında bıraktı. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü.

Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da, trafik akışı güvenlik güçleri tarafından kontrollü çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi. Bodrum'da, yol kenarında başlayan ve kısa sürede büyüyerek makilik ve tarım arazilerine de sıçrayıp, yakındaki sitelerin bahçelerine kadar giren alevler korkuttu. Kısa sürede rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen yangına 50 orman işçisi, 10 arazöz. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı.

Bodrum'da pelet fabrikasında yangın - F5Haber
Bodrum'da pelet fabrikasında yangın - F5Haber from i.f5haber.com
Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Bodrum'da makilik ve otluk alanda çıkan yangın havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. + muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum i̇lçesi'nde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da, trafik akışı güvenlik güçleri tarafından kontrollü çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi. Bodrum yangın son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde. Bodrum'da, yol kenarında başlayan ve kısa sürede büyüyerek makilik ve tarım arazilerine de sıçrayıp, yakındaki sitelerin bahçelerine kadar giren alevler korkuttu. Turgutreis mahallesi, karabağ mevkisindeki makilik alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Orman ile itfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için havadan ve karadan müdahale başlattı.

Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da, trafik akışı güvenlik güçleri tarafından kontrollü çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi. 4 saatte kontrol altına alınan yangında yeşil çam ağaçlarının olduğu tepe küle döndü. Muğla'nın bodrum ilçesinde, pelet fabrikasının marangozhane bölümünde yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Bölgeden yükselen alevleri görenler, itfaiye ve orman. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum i̇lçesi'nde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi. Bodrum ilçesi turgutreis mahallesi yakınlarında bulunan bayraktepe'de saat 15.45 sıralarında çıkan yangın, aşırı sıcak ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek bölgeyi sardı. Bodrum'da, otluk ve makilik alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde bayraktepe olarak adlandırılan bölgede nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Muğla'nın bodrum ilçesinde bayraktepe olarak adlandırılan bölgede nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Bodrum'da makilik ve otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Rüzgarin etki̇si̇yle büyüdü kıbrıs şehitleri caddesi. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Muğla'nın bodrum i̇lçesi'nde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı.

Bodrum'da korkutan yangın
Bodrum'da korkutan yangın from cdn.iha.com.tr
Muğla'nın bodrum ilçesinde, makilik ve otluk alanda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle söndürüldü. Alevlerin ormana sıçraması son anda önlenirken, itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları sürüyor. Bodrum'da, otluk ve makilik alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bodrum'da makilik ve otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Muğla 'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. + muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. Bodrum'da makilik ve otluk alanda çıkan yangın havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı.

Bodrum yalıkavak mahallesi gökçebel mevkiinde spot ve ikinci el eşya satışı yapan bir dükkanda yangın çıktı.

Yalıkavak mahallesi küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik. Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Havadan ve karadan müdahale edilen yangının, yerleşim alanlarına. Kısa sürede rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen yangına 50 orman işçisi, 10 arazöz. Bölgeden yükselen alevleri görenler, itfaiye ve orman. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da, trafik akışı güvenlik güçleri tarafından kontrollü olarak sağlandı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. 4 saatte kontrol altına alınan yangında yeşil çam ağaçlarının olduğu tepe küle döndü. Alevlerin ormana sıçraması son anda önlenirken, itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları sürüyor. Son bilgilere göre, alevlerin yerleşim yerine 5 metreye. Bodrum'un bir başka mahallesinde akşam saatlerinde başlayan yangın 15 hektarlık alanı kül etti. Yangının yerleşim alanlarına yaklaştığı bildirildi. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor.